Det går nu återigen att beställa festtårtor från Oktober - December 2023 ! 

Tårtfabriken gör tårtor till de lite större kalasen. Om ni vill ha en specialdesignad tårta - originell, rolig, med tema och en uppseendeväckande höjdpunkt på festen så är det hit ni ska vända er.

Tänk på att en tårta kan ha nästan vilken form som helst och låt gärna fantasin få blomma ut när ni gör en beställning! :) En tårta kan se ut som en sak eller eller ett djur eller ringa in ett intresse eller en känsla eller vad ni vill. Den kan också se ut som en mer vanlig tårta med figurer, detaljer och namn till dop och namngivning, student mm. 

Olika innehållsalternativ hittar ni under rubriken Innehåll. Skicka gärna en bild som inspiration eller förlaga till den tårta ni vill beställa. Priset beror på antal bitar, mängd detaljer och tidsåtgång. 

Vid förfrågan vänligen skriv till vilket datum ni vill beställa, antal personer samt någon beskrivning av typ av tårta så återkommer vi med exakt pris för detta. Mejla till sarastartfabrik@gmail.com eller skicka meddelande på Facebook: Saras Tårtfabrik

Leverans är gratis i Ystad, i övrigt pris på förfrågan.


Ser fram emot er beställning !