Provsmakning för brudpar 2022 !

För er som planerar bröllop finns nu möjlighet att beställa tårtfabrikens provpaket med olika innehållsalternativ för bröllopstårtan. 

Tider för hämtning av provpaketet är Torsdag den 24:e februari klockan 17-19. Ni hämtar ert paket på Maria Caféet i Ystad, Stortorget 15. Senaste datum att beställa provpaket är den 15:e februari.

De olika alternativ som kan väljas är: Mangopassion, Hallonsymfoni, Jordgubbsdröm, Chokladkola klassikern samt Chokladlyx. Se mer om dessa under rubriken "Innehåll och Pris". Ni väljer själva vilka sorter ni vill prova och hur många bitar av varje. Pris per bit är 60 kr. 

Mejla er beställning till: sarastartfabrik@gmail.com skicka meddelande på Facebook: Saras Tårtfabrik 

Det går också bra att ringa på telefon: 0702-71 56 75

/

Ni kan välja samma blommor på bröllopstårtan som är i brudbuketten, sockerblommor eller riktiga blommor. Samt färger och detaljer som matchar dekorationerna på bröllopsfesten. 

Inför en beställning av bröllopstårta är ni välkomna att boka in er på ett möte där vi diskuterar olika alternativ för designen på bröllopstårtan,  tittar på färgprover mm och gör en skiss av er tårta. Kostnad för mötet är 350 kr. 

Pris 

Grundpris per bit för våningstårtor är 70 kr. För våningstårta klädd med sockerpasta är grundpriset 85 kr per bit. Sedan tillkommer kostnad för dekoration över en viss nivå och för sockerblommor utöver en ( till exempel en ros eller pion med blad ), alternativt riktiga blommor. Beskriv hur ni önskar att bröllopstårtan ska se ut så får ni exakt pris på förfrågan. Skicka gärna en bild!

Gratis leverans i Ystad! För övriga södra Skåne och Österlen - pris på förfrågan.