Tårtkurs på Maria Caféet, 2022 !  

Saras tårtkurs är en kreativ och rolig kurs där du själv designar en egen tårta!  Kursen anordnas på Maria Caféet i Ystad, Stortorget 15. De nu inplanerade tillfällena är: Lördag den 15:e januari, klockan 15.30-ca 20.00 , och rdag den 12:e februari klockan 15.30-ca 20.00. Senaste dag för anmälan är den 5:e i respektive månad.

På kursen får du tillgång till allt du behöver: silikonmatta, snurrplatta, kavel, verktyg mm. I priset ingår även förbrukningsmaterial som tårtinnehåll, sockerpasta, blompasta, tårtkartong mm. 

Efter en kort genomgång av bakning, blir det en presentation av material och lite tekniker för olika ändamål. Vi tittar på hur man gör sockerblommor och figurer. Du får sedan en egen tårta att jobba med och skapa vad du vill efter bästa förmåga. En fruktmousse-tårta på 10 bitar, som du sedan kan bjuda familj och vänner på! 

Kursen passar för olika åldrar och kan anpassas för såväl nybörjaren, hobbybagaren och dem som kommit lite längre. Den kan även utformas för arbetsplatser som ett teambuilding event. Ni får då en stor tårta eller en våningstårta att samarbeta kring. 

Fundera gärna lite i förväg på vilka motiv eller tema du/ni vill ha på er tårta. Det kan vara bra med en skiss eller foto som förlaga, men är inte nödvändigt.  

Pris  

Pris per person är 1200 kr

Är du eller ni intresserade av tårtkursen mejla till: sarastartfabrik@gmail.com , skicka meddelande på Facebook: Saras Tårtfabrik eller ring: 0702-71 56 75 

Klockan 18.00 erbjuds lättare middagsalternativ från Maria Caféets meny, såsom kaffe/the och räksmörgås/ köttbullesmörgås / smörgås med anjovis och äggröra,  alt. gulaschsoppa. Valt alternativ ingår i kursavgiften och meddelas på förhand när du / ni bokar in er på kursen. 

Med bästa hälsning! Sara