Bröllopstårtadesign 

Bröllopstårtan är pricken över i på bröllopsfesten med blommor och färger som matchar bordsdekorationerna och brudbuketten! Det kan vara en stilren hög tårta, en pampig tårta med guldbårder i barockstil, en fluffig skapelse med skira volanger eller en tårta dekorerad med pressade blommor. Det är ni som väljer!

Tårtan dekoreras med riktiga blommor eller handgjorda sockerblommor. Kanske ska det vara bara en större fantasifull sockerblomma eller en hel kaskad av rosor i en girlang. Det kan också vara fint med en liten bukett blommor på varje våning. 

Det finns huvudsakligen två sorters bröllopstårta. Den ena varianten är klädd och dekorerad med sockerpasta och handgjorda sockerblommor. Den andra sorten är tårta med marängsmörkräm utvändigt och riktiga blommor. Väljer ni marängsmörkräm kan det också vara fint med en spritsad tårta. Se exempel på olika sorters tårtor i Tårtgalleriet.

Se även vilka innehåll och fyllningar ni kan välja under rubriken Innehåll. Mejla gärna bilder och nya spännande förslag på hur ni vill att just er bröllopstårta ska se ut till: sarastartfabrik@gmail.com

Planeringsmöte 

Inför en beställning av bröllopstårta är ni välkomna att boka in er på ett möte där vi diskuterar olika alternativ för innehåll och design på er bröllopstårta. Vi tittar på bilder, färgprover mm och gör en plan samt skiss av bröllopstårtan. 

Leverans 

Leverans av bröllopstårta är gratis i Ystad och i övrigt får ni pris på förfrågan.